Cautare

10357 de rezultate pentru "prefix bucuresti" (3.18 secunde)
Verificarea voturilor nule din Bucuresti la alegerile din data de 1 iunie, hotarata de BEM, a fost declarata drept "lipsita de temei legal" de catre BEC, deoarece reprezentatii PNTCD trebuiau sa faca sesizarea privind voturile nule la birourile electorale ale sectiilor de votare, si nu la BEM.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban va face parte din noua conducere interimara a PNL Bucuresti, alaturi de Eugen Nicolaescu, Marian Petrache si Andrei Chiliman, a anuntat miercuri presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu, cel care de altfel a preluat sefia organizatiei.
"Solicit colegilor mei sa stea acasa sambata" Claudiu Pop, ales de cei 21 de membri numiti de la Bucuresti sa reprezinte in relatiile cu presa organizatia judeteana a PSD, considera ca demersul fostului presedinte nu este regulamentar intrucat nu are avizul conducerii centrale.
Presedintele PNTCD Timis, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca partidul se ghideaza dupa deciziile luate la Congresul de la Bucuresti, care a fost unul statutar, fata de "intalnirea grupului de Sinaia", potrivit Medifax.
Naistul Gheorghe Zamfir, cantaretul de muzica usoara Mihai Constantinescu si cantaretul de muzica populara Ionut Dolanescu vor candida la alegerile parlamentare din noiembrie pentru Partidul Verde, a anuntat, ieri, Constantin Dumitrescu, presedintele organizatiei de Bucuresti a verzilor.
Tribunalul Bucuresti a decis, joi, suspendarea procesului dintre Dan Voiculescu si CNSAS si trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala, admitand o exceptie invocata de avocatul acestuia.
Curtea de Apel Bucuresti a decis luni ca procesul in care Rodica Stanoiu a contestat verdictul CNSAS de colaborare cu Securitatea sa se judece la Sectia Contencios Administrativ si Fiscal a Tribunalului Bucuresti.
Sustinatorii lui Adrian Nastase i-au reprosat presedintelui PSD Bucuresti ca are un numar prea mare de delegati. ... Acesta l-a acuzat pe presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, ca in apropierea congresului face "jocuri de culise".
Un eveniment de ultima ora din PSD consta in refuzul demn al Corinei Cretu de a candida pe lista lui Geoana, ca vicepresedinte, asa cum a stabilit, prin vot organizatia PSD Bucuresti.
"Geoana, tradat de Organizatia Bucuresti. ... 151 de delegati ai organizatiei Bucuresti l-ar fi votat pe Geoana si 80 pe Victor Ponta, au declarat pentru Impactnews surse din interiorul salii in care s-au numarat voturile.
Pentru Bucuresti trebuie sa existe o singura comanda, ca in armata' Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, este de parere ca, pentru un oras unic cum este Bucurestiul, trebuie sa existe nu mai multe comenzi, ci una singura, ca in armata, care sa asigure un proiect unitar de dezvoltare si un buget consolidat la nivelul Capitalei, pentru sustinerea acestui proiect.
Social-democratii s-au intalnit luni seara pentru a lua primele masuri dupa anuntarea sustinerii candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei si l-au nominalizat pe senatorul Miron Mitrea drept seful campaniei electorale a partidului pentru alegerile locale din Bucuresti, potrivit Mediafax.
Vom prezenta in luna septembrie proiectul de buget pentru 2013, al USL, care va cuprinde foarte clar scaderea CAS-ului, TVA diferentiat pentru produsele agricole, intedictia pentru Fondul de rezerva al primului-ministru de a mai finanta autoritati locale pe criteriu politic, blocarea PNDI initiat in mod fraudulos in acesti ani de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale, continuarea acordurilor cu Comisia Europeana, Banca Mondiala si FMI, iar din punct de vedere politic 2013 trebuie sa fie anul in care in consens cu toate fortele politice stabilim ce avem de modificat la Constitutia Romaniei, iar in 2014 trebuie sa avem alaturi de alegerile pentru Parlamentul European, in luna mai sau iunie, trebuie sa avem alegeri pentru conducerea regiunilor din Romania, presedinte, consiliu regional si o descentralizare cat mai accentuala a puterilor Guvernului de la Bucuresti catre regiuni si catre judete.
Manevra nu are logica, nu are sens, cu atat mai mult cu cat e facuta in pragul campaniei electorale, si nu poate avea drept efect decat destabilizarea USL in Bucuresti.
Sorin Rosca Stanescu) Nu este deloc exclus ca, peste cateva zile, la Bucuresti sa aiba loc o confruntare a popularilor europeni cu populatia Romaniei. ... De ce prezenta cu tam-tam a popularilor europeni la Bucuresti este de natura sa-i umileasca pe romani?
miting USL pe National Arena PLUS Congresul PPE, la Bucuresti In frunte cu Victor Ponta, care va candida in acelasi colegiu din Gorj ca si in 2008, 17 din cei 21 de membri ai actualului Cabinet vor candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie, scrie Mediafax.
inaugurarea in ziua de luni, 14 aprilie 2013, a Pietii Francofoniei in Bucuresti, in prezenta reprezentantului secretarului general al Organizatiei Internationale a Francofoniei (OIF) Abdou Diouf, ministrului Afacerilor Externe al Guvernului Romaniei, domnul Titus Corlatean si primarului general al Capitalei, domnul Sorin Oprescu.
Senatorul Serban Nicolae i-a transmis ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans G. ... Catre Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti In atentia Excelentei Sale, domnului Hans G.
- absolvent al Facultatii de Finante-Contabilitate, din cadrul ASE Bucuresti (1976); ... - Florin Georgescu s-a nascut la data de 25 noiembrie 1953, in municipiul Bucuresti.
Potrivit analistilor de pe piata imobiliara, zona de sud este mult mai inalta decat restul zonelor din Bucuresti si, implicit, protejata de inundatii. ... Iata de ce, pentru urmatorii ani, cei mai multi analisti din domeniu se asteapta la investitii masive in acest punct din Bucuresti.
google-analytics.com